IT’s TIME FOR DRAMA Lipstick

Salut fetelor,

Acest machiaj a fost realizat parțial cu cele mai noi produse de la Avon, este vorba despre produsele MARK care m-au cucerit instantaneu. Un ambalaj perfect și un conținut pe măsură sunt doar câteva adjective ce pot caracteriza aceste produse noi, care au fost inventate pentru cei ce vor să arate impecabil, fără a apela la un make up artist.

Am folosit pentru acest make-up rujul MARK plump it, Mascara Mark Spectralash și eyelinerul Mark, despre ultimele două produse vin cu o postare aparte, deoarece am de povestit multe lucruri noi, deci le luăm pe rând.

Vreau să vă povestesc despre ultima mea obsesie, It’s all about Rujul Mark Plump It de la Avon. Este foarte deosebit , iar culoarea m-a frapat din prima, s-a dovedit a fi și preferata mea culoare care mi se potrivește ideal, intrucât îmi scoate în evidență trăsăturile cele mai frumoase ale feței. Cel mai mult apreciez la un ruj atunci când definește buzele într-un mod deosebit, iar rujul Mark intruchipează exact aceste calități. Trebuie să menționez că rujul Mark Plump it conține colagen pentru formă plină, retinol pentru catifelare și cafeină pentru fermitate. De multe ori am găsit rujuri perfecte, iar mai apoi aflam că ele nu se mai produc, sau culoarea X a fost scoasă din vânzare, deci nu vreau să mi se întimple asta și cu acest ruj, trebuie să îmi umplu trusa de machiaj cu vreo două sau trei chiar, mai ales că un ruj Mark Plump It costă doar 69 lei MDA, e atât de accesibil că practic nici nu pot să cred de comoară am găsit eu !!!

Vă pup iar dacă va plăcut rujul, la fel de mult ca mie, găsiți repede un reprezentant AVON

DSC_041112

image123