AVON TRUE

Astăzi am să vă impărtășesc câteva idei despre gama de produse AVON TRUE care conține uleiuri prețioase si care m-au impresionat foarte mult.

Rujul  True Colour Supreme Nourishing m-a impresionat incă de la primul contact, un ambalaj perfect și de calitate înzestrat cu o culoare bogată. Este un ruj cu o formulă inovatoare 3 in 1 ce oferă buzelor CULOARE, HRĂNIRE și HIDTRATARE, este alcătuit din ulei de jojoba, miere si SPF15 care sunt cunoscute în lumea întreagă pentru proprietățile lor deosebite. Pe lingă toate acestea ruj „True Colour” este foarte rezistent (vă garantez) pentru mine este foarte important ca atunci când apelez la orice fel de machiaj acesta să reziste impecabil pe tot parcursul zilei sau chiar până dimineața, fără să-mi fac griji ca mi-a curs rimelul sau mi s-a sters rujul. Intotdeauna am fost entuziasmată de buzele de culoare roșie, și mi-am dat seama că dacă vrei să arăți fabulos purtând un ruj roșu, trebuie să investești în acesta o sumă considerabilă de bani, pentru că dacă cumperi ceva mai ieftin riști să arăți ridicol. Am ramăs plăcut surprinsă să aflu că nuanța perfectă de roșu pe care o căutam de foarte mult timp, a aparut la Avon și încă la un preț atât de accesibil că oricare dintre noi ar putea să-și cumpere 3 culori diferite. Acest ruj oferă hidratare pentru 24h, pentru cei care erau în căutarea rujului cu o formulă ușoară, vă comunic încă o dată că îl puteși găsi la AVON.

Alături de ruj, rimelul este indispensabil în trusa de machiaj, Mascara True Colour Supreme are o formulă inovatoare TRUE 2 in 1 Mascara pentru hrănirea și alungirea genelor. Doar el conferă lungime incredibilă  genelor tale, are o formulă hranitoare cu ulei de argan, ulei de cocos și vitamina E. Ceea ce îmi place mie cel mai mult este că are un efect de lungă durată fără să se intindă sau să  incarce genele. Conferă un efect natural, sănătate și vitalitate genelor tale.

Vă doresc o zi bună și sper că v-am ajutat in alegera a două produse perfecte de la AVON!!!

image1

imagw2

image3

image4

image6

image7

image9

image10