AVON EVENT

Joi seara, în unul din cele mai frumoase restaurante din capitală, una dintre cele mai mari companii de frumusețe „Avon” a lansat cele două branduri de machiaj, un nou ambasador și toate succesele anului precedent. Este vorba despre brandul MARK și AVON TRUE. Colecția AVON True complimentează frumusețea naturală a femeilor și se bazează pe formule hrănitoare și rezistente. Brandul MARK însă este o colecție dedicată pasiunii pentru frumusețe, care le inspiră pe femei să experimenteze și să se exprime creativ prin intermediul machiajului, un brand care înseamnă inovație, creativitate și explozie de culoare. Deci ați înțeles, dacă până acum eu vă sugeram să vă exprimați creativ prin intermediul pieselor vestimentare, acum vă îndrum să dați frâu liber imaginației, să ieșiți din tipare și din tipicul machiaj zilnic pe care obișnuiați să-l purtați, să folosiți produsele Mark care din propria mea experință sunt minunate și să vă exprimați personalitatea cu ajutorul lor. Prin această lansare Avon se angajează să ofere în continuare inspirație pentru pasiunile milioanelor de femei care le aleg produsele în fiecare zi.

 

Vreau să menționez că Avon mi-a trimis o invitație la eveniment mega frumoasă și mega originală. Apreciez mult când un eveniment este organizat la un nivel înalt, iar pe lângă aceasta mai dă dovada și de individualitate. Zic asta pentru că cei care au primit invitația, au mai primit pe deasupra și două rujuri (reprezentante a noilor colecții), iar sus scria în felul următor „poartă unul dintre aceste rujuri la evenimentul Avon” , după părerea mea a fost foarte original și sunt sigură că orice femeie a primit această invitație s-a bucurat enorm, deoarece știa cu exactitate ce ruj va purta la eveniment, cu o problemă în minus, rămănea doar outfitul care și el la rândul lui trebuia să se încadreze în stilul casual chic.

16508835_1317327974977610_1720427162159983271_n

 

Acesta este și outfit-ul meu, sper că vă place și rujul pe care am ales să-l port, trebuie să vă comunic că este extrem de minunat.

IMG_5452

IMG_5454

IMG_5464

IMG_5467

IMG_5468