Monday Coffee cu Hellen Monroe

Cum ti-a trecut weekend-ul?
Deobicei weekend-ul il dedic prietenilor si somnului. Asa cum toata saptamina invat asiduu la facultatea de Drept, in zilele de odihna prefer sa ies la o cafea cu prietenii, sa citesc o carte sau sa trag un somn dupa amiaza. Acum, pe timp cald e pacat sa nu iesi pe la natura. De aceea, aproape in fiecare simbata mergem cu familia la barbeque. Din fericire, sunt o persoana care face totul la timp. Deci, acum, cind se apropie sesiunile nu sunt nevoita sa stau zile intregi asupra conspectelor.

 

Cum trece o zi de lucru a blogeritei Hellen Monroe?
Dimineata mea incepe cu un dejun frumos amenajat din punct de vedere estetic. E pentru ca imi place sa pozez fotografii pe instagram. Dupa, deschid laptopul si intru pe internet: verific posta, citesc comentariile la publicatiile recente, raspund la propuneri de tip comercial. Numarul invitatiilor de a colabora cu diferite brand-uri creste, drept dovada a faptului ca sunt citita, si asta ma bucura. Apoi, merg la facultate, unde petrec jumatate de zi. Seara incerc sa o dedic blogului: citesc, caut imagini, ma inspir, scriu.

 

Ce planuri ai pe saptamina aceasta?
Am initiat o colaborare interesanta in parteneriat cu o cunoscuta de a mea. Ceva timp inainte Sofia Palade, care este absolventa in jurnalism, mi-a propus sa ne unim fortele intr-un proiect nou. De ce nu, mi-am zis eu. Mai ales ca vizita blogeritelor din Romania “Absolutely Fabulous” m-a inspirat. Poate chiar e un trend nou de a face un blog in 2. Dar de fapt n-o sa deschid toate secretele, va zic ca planificam lansarea pe 7 iunie si am pregatit un video glamuros si doua fotosesiuni: prima intr-un hotel, a doua pe strada.

 

Ce chestii noi au avut loc la tine in viata?
Recent am colaborat cu «Spoiala Brothers» – am imbracat toti actorii implicati intr-un videoclip. Cintareata a fost venita din Rusia. A fost interesant si totodata greu, caci hainele ni s-au oferit in scop de publicitate de catre un brand si trebuiau intoarse in stare perfecta. Si asa cum actori au fost multi eram permanent in stres ca nu cumva unul din ei sa verse cafea pe tesatura (zimbeste). Nu demult am venit din Paris. Vizitele in acest oras pentru mine sunt mereu ceva nou. M-am indragostit de el la prima vedere si de atunci mi-am promis sa-l vizitez cel putin odata pe an.

Short Quiz

@dimineata de luni:
grea

@ziua care iti aduce noroc:
vineri

@dejunul deobicei:
cereale cu iaurt

@cafeaua preferata:
latte

hoto Eva Elena
place Creme de la Creme
Taste of Life magazine { Dolce Vita }, Green Fusion Agency

http://dolcevita.md/?p=4026