Mondanites – de la un simplu blog la o revistă de modă

Bloggerii prind curaj și lansează propriile platforme de informare și divertisment. Hellen Monroe – cunoscută în mediul virtual ca un blogger fashion și-a lansat de curând propria revistă online fashion. Mondanites  poate fi noua ta sursă de modă! 

”Am renunțat să mai scriu pe blogul meu fashion pentru că nu-mi place să vorbesc numai despre mine. Vreau ca lumea din Moldova să aibă posibilitatea să afle lucruri noi, interesante și despre alte persoane inteligente și captivante. Revistele pe care le avem noi în Republica Moldova, dintr-un oarecare motiv mediatizează doar  persoanele publice, aceleași persoane în fiecare zi. Eu am decis să mă axez pe persoane la fel de interesante, dar care încă nu sunt atât de cunoscute”, ne-a spus fondatoarea platformei, Hellen Monroe.

”Mondanites oferă cititorilor informații despre ultimele tendințe, oameni stilați și idei de asortare a hainelor. Platforma este o sursă de inspirație atât pentru femei, cât și pentru bărbați. O rubrică la care am de gând să lucrez mai mult este fashion kids. Mereu când văd poze cu copilași mi se încălzește sufletul, de aceea aș vrea să fac ședinte foto exclusive cu copilașii din Moldova și mamele lor. După primul articol de acest gen, deja câteva mămici m-au întrebat cum își pot promova și ele copiii”, adaugă fondatoarea.

”Alături de mine am o echipă mică. Sunt alte 2 persoane care administrează o rubrica ce-i caracterizează și la care se pricep cel mai bine. În rest, eu mi-am asumat riscul să nu dorm nopțile”, ne-a spus-o Hellen zâmbind.

mai multe pe www.everydayjournalism.com