Hellen Monroe: “Adoptă ținute stilate, pline de personalitate”

Garderoba unei femei de afaceri reprezintă un compartiment foarte important, tocmai de aceea continuăm să adunăm sfaturi utile de la oameni care au ce să ne zică. De data aceasta, Hellen Monroe, fondatoarea revistei Mondanites, vine cu câteva recomandări.pn5

Chiar dacă uneori  simți nevoia să te îmbraci un pic mai lejer, trebuie să respecți câteva norme, care te vor ajuta să te menții pe aceeași notă serioasă la serviciu.  Adoptă ținute stilate, pline de personalitate, cu ajutorul cărora vei deveni mult mai încrezătoare.  Tocmai de aceea, îți prezint 5 lucuri de bază, care te vor ajuta să arăți mereu impecabil.

1. O fustă creion până sau peste genunchi. Serviciul nu este un loc în care ar trebui să arăți prea sexy, însă, îți garantez că uneori o fustă creion mai lungă arată mult mai provocator decât una scurtă, de aceea indubitabil trebuie să deții o astfel de fustă în garderoba ta. Are proprietăți de care orice femeie ar trebui să profite. În primul rând, ea lungește picioarele, dă impresia unor forme de invidiat și datorită versatilității sale o vei putea combina cu multe cămăși și blazere din garderoba ta.

2. O rochie neagră cu guler alb. De ceva vreme, rochia neagră este un secret deschis pentru toți, a devenit preferata tuturor femeilor datorită proprietății sale unice de a se combina cu orice ocazie. Nici la birou nu facem o excepție și îmbrăcăm rochia neagră, dar cu mici accesorii, cum ar fi gulerul alb. Pentru un efect mai desăvârșit, adaugă o eșarfă de mătase elegantă.

3. Un sacou negru sau gri. Acesta se va asorta perfect cu multe alte haine de nuanțe diferite, proprietate ce îl face indispensabil pentru garderoba ta în stil business.

4. Costumul Deux-piece alcătuit din pantaloni și sacou nu ar trebui să lipsească din garderoba ta pentru serviciu, deoarece  fără îndoială el îți va oferi un look proaspăt, serios, stilat și nu în ultimul rând te va scoate în evidență. Prin urmare costumul Deux-piece este destinat femeilor puternice și dornice de afirmare, purtându-l la o întâlnire de afaceri cu siguranță vei obține un efect fabulos.

5.  O cămașă albastră. Deja cu toții ne-am plictisit de culoarea albă atunci când vine vorba de un business look, de aceea marii designeri ne recomandă să înlocuim tradiționala cămașă albă pe una albastră, care ne va permite să adăugăm look-ului o notă mai solidă și originală.

Și nu uita de accesorii! Întotdeauna optează pentru genți, eșarfe sau ceasuri scumpe, simple și unice.

http://businessmagazine.md/hellen-monroe-adopta-tinute-stilate-pline-de-personalitate-datorita-carora-vei-deveni-mai-increzatoare/