Êtes-vous prêt pour Fashion Soiree?

În data de 7 iunie colecțiile brandurilor autohtone sub umbrela „Branduri DIN INIMĂ”, care dau tonul verii, vor fi prezentate pentru prima dată în aer liber. Evenimentul este organizat de Asociația Patronală a Industriei Ușoare din Moldova (APIUS), cu susținerea partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.

Acesta va purta denumirea creativă de „Fashion Soiree” și se va desfășura într-un loc neobișnuit – pe aleea verde din fața hotelului Jolly Alon, amplasat ultracentral, în aer liber. Evenimentul dedicat unui public select va oferi spectatorilor prezentări cu ținute vaporoase de vară create de designeri autohtoni, iar atmosfera solară va fi completată de sangria, fructe de sezon și vinuri răcoritoare. Conform tradiției, pentru rolurile de modele sunt invitați 65 de politicieni, oameni de afaceri, personalități din cultură și industria muzicală, jurnaliști și vedete, care vor defila în ținute 100% autohtone. Evenimentul va reuni sub același brand, DIN INIMĂ, colecțiile de vară de la brandurile: Georgette, Ionel, Julia Allert, Creme Brulee, Katea Gri, Divero, L’ame de femme, Ludmila Storojuc, Eho, Alina Bradu, Vivi Art Boutique.

La această ediție, se promite un Fashion Soiree plin de culoare, stofe fine, ținute vaporoase, persoane publice în rol de modele și toate acestea îmbinate frumos cu atomosfera unei seri calde de vară și al unui pahar de vin select. Veniți să vă bucurați de evenimentul Fashion Soiree marca „DIN INIMĂ branduri de Moldova” și aflați direct de la creatorii de modă care sunt tendințele verii. Eu am marea onoare să particip în calitate de blogger al evenimentului și să vă delectez pe voi, dragele mele fashioniste cu o sumedenie de poze exact din inima evenimentului, impresii și alte detalii picante :))

Pe curând!

Nu uitați că biletele pot fi procurate accesând www.iticket.md

Ar putea să vă placă