Un nou sezon – o nouă culoare pentru buzele tale

Pentru cele mai curajoase fete toamna aceasta vine cu un trend fierbinte de make-up “wine lips”, care se situează pe primul loc în tendințele de frumusețe din acest an. “Mondanites” vă îndeamnă să ieșiți din anonimat vopsindu-vă  buzele în culoarea vedetă ce presupune o nuanță a vinului.

Fără îndoială ați văzut deja această renaștere grunge în toate magazinele de specialitate și pe toate podiumurile internaționale. Ceea ce ne bucură este că această tendință este ușor de purtat întrucât culorea vinului arată impecabil pe toate tipurile de piele. Probabil această nuanță întunecată vă amintește de Femeile Vamp extrase din filmele de referință,  însă combinată cu un make-up ales corect arată destul de stylish. Această nunță de ruj poate fi observată la fiecare stea de la Hollywood, respectiva culoare le pune în valoare sex-appealul, conferindu-le în același timp o notă de mister.

Datorită intensității sale, nuanța de bordo nu-ți va da multe bătăi de cap și nu v-a trebui să fugi la baie la fiecare jumătate de ora ca să-ti rujezi buzele din nou. Vă recomandăm să folosiți un creion din aceeași nuanță pentru a fi sigură că rujul nu se extinde în afara buzelor și pentru a obține niște buze bine definite. Nu uitați că această nuanță dramatică ale buzelor cere să fie însoțită de un machiaj natural în tonuri calde de bej sau arămiu.