Top 5 tunsori pentru femei în 2014-2015

În această perioadă toate femeile simt nevoia să-și schimbe look-ul, însă înainte de a face acest pas ar trebui să știți care sunt pricipalele tendințe ale sezonului rece. Mondanites vă prezintă top 5 tunsori  ale momentului pentru cele mai îndrăznețe femei.

Cu toții știm despre celebritatea stilului masculin și că toate femeile preferă să-l adopte, ba chiar mai mult acesta persistă în toate colecțiile celor mai renumiți modelieri, de aceea stiliștii recomandă tuturor femeilor tunsori cu linii proeminente și cu simetrie perfectă. Dacă ați fost mereu fascinate de tunsoarea femeilor din Egiptul Antic, toamna aceasta aveți ocazia să vă adoptați o astfel de coafură pentru că tunsoarea bob și bretonul vor fi la modă pe tot parcursul anului 2014 – 2015.

Hair Styliștii vin cu o serie de propuneri îndrăznețe inspirându-se de la modelele de pe mărețele catwalk-uri. Ei ne sugerează tunsorile scurte, bărbătești ce au fost vedete pe podiumurile internaționale.

O tunsoare ce începe să prindă rădăcini în topurile de specialitate este tunsoarea Pixie, foarte scurtă care rămâne să fie una dintre cele mai favorite.

Dacă nu sunteți prea îndrăznețe vă recomandăm să alegeți tunsoarea medie, simplă, perfect dreaptă până la nivelul umerilor, fără breton și cu cărare în mijloc. Vă promitem că nu ve-ți da greș niciodată, pentru că o astfel de tunsoare este compatibiă  aproape cu orice formă a feței, iar pentru femeile care au fost înzestrate cu un păr lung și voluminos  le sugerăm să aleagă tunsoarea lungă cu breton într-o parte.

Tineți minte orice shimbare este binevenită întotdeauna.