Top 5 tunsori pentru bărbați

Bărbații evoluează mult la categoria fashion, de aceea tunsoarea este un lucru important pentru crearea unei imagini demne de invidiat. Mondanites vă îndeamnă să faceți shimbări de look cât mai des, iar astăzi vă prezentăm câteva idei inspiraționale.

tunsori_barbati_1Întotdeauna o tunsoare realizată de un hairstylist va face diferența și îi va scoate în evidență pe reprezentanții sexului tare, de aceea vă sugerăm să apelați la serviciile unuia de fiecare dată, mai ales dacă încă nu v-ați decis ce tip de tunsoare să alegeți.

Cel mai popular stil de coafură rămâne să fie tunsoarea elegantă, relaxată, părul fiind scurt și dezorientat. Anul acesta tunsorile pentru bărbați ne duc în anii ’20, atunci când se adopta un stil mai dur, în 2014 – 2015 acestea revin în modă iar bărbații stilați preferă nespus acest stil undercut.

Stilul hair fade este cel mai popular în zilele noastre și se mulează perfect pe multe forme ale feței bărbătești. Toți îl adoptă pentru că tuturor bărbaților le place o tunsoare care nu necesită multă îngrijire, mai ales că părul este lăsat destul de liber.

Cei care dispun de un păr bogat și plin de volum pot adopta cu ușurință stilul  de vedetă cu efect de curbă într-o parte, cu siguranță prezența dumneavoastră va fi una plină de efect.

Un stil care la fel se bucură de popularitate este stilul modern și dezordonat mai ales dacă ești dispus să adaugi și puțină culoare pentru a obține un efect mai stylish.

Tunsorile cu o linie în contrast sunt pentru bărbații mai nonconformiști care doresc să iasă în evidență prin stilul rebel adoptat.