Top 5 Parfumuri bărbătești și ce preferințe au artiștii Adrian Ursu, Mihai Teodor și Veaceslav Stefăneț

Dragi reprezentanți ai sexului masculin, din nefericire nu este suficient să arătați frumos și stilat, pentru un look complet aveți nevoie  și de o aromă îmbătătoare care va oferi imaginii dumneavoastră o notă în plus de eleganță absolută. Desigur, gusturile sunt diferite, iar dacă vă place aromatul  unui parfum vă recomandăm să nu  țineti cont de tendințe sau brand , în același context ar fi bine să știți care este topul celor mai solicitate parfumuri din lume pentru bărbații care simt nevoia de a arăta sexy și provocatori în același timp. Vă sugerăm să alegeti de fiecare dată un parfum original și de calitate.

Pentru început echipa noastră a fost interesată să afle preferințele cunoscuților artiști și prezentatori: Mihai Teodor care de fiecare dată ne impresionează printr-o prezență remarcabilă  și Adrian Ursu care cu siguranță știe să pună preț pe ieșirile sale unice și originale, după spusele lui parfumurile preferate sunt: Versace – Eros, Givechy- Play și nu în ultimul rând Armani Code. Probabil pentru că aceste parfumuri sunt irezistibile, impulsive, intense și extrem de îmbătătoare. La rândul său Mihai ne relatează că “un parfum care te reprezintă și de care nu faci abuz te completează și poate spune câte ceva despre personalitatea ta”, astfel parfumurile lui preferate sunt Dolce Gabbana – The one, Abercrombie & fitch fierce, Terre d’Hermes. Veaceslav Ștefăneț celebrul viorist,  din toate aromele existente distinge parfumul Christian Dior – Fahrenheit, parfumul ce a făcut istorie, care după părerea lui este puternic, clasic, modern cu tente elegante și îndrăznețe în același timp.

1_16 la_hermes_terre_d_hermes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cdr1885382Bărbații tind să fie din ce în ce mai cuceriți de parfumuri de aceea Mondanites.md vă prezintă topul celor 5 aromate irezistibile după părerea echipei noastre, indrăgite de noi, de publicul masculin cât și apreciate de cel feminin.

Toate aromele sunt minunate însă aș vrea să începem această lista cu preferata mea aromă bărbătească care denotă un lux imperativ absolut. Se spune că bărbații moderni aleg Tom Ford “Noir” deoarece este un parfum puternic cu stil și personalitate. Tom Ford ține foarte mult la calitatea parfumurilor sale, de aceia nici acesta nu este o exceptie. Marele designer a lansat o gamă de arome intitulată “Jardin Noir” ce conține arome de trandafir negru, narcisă, zambilă și crin, “Café Rose”, “Lys Fume”, Jonquille de Nuit si “Ombre de Hyacinth”, sunt cele patru variante a celui mai recent parfum semnat de Tom Ford. Tom Ford Noir reprezintă un parfum ce crează o multitudine de emoții, un parfum pentru bărbații care vor să iasă din tipare. Pentru o sticluță de numai 250 ml va trebui să scoateți din buzunare o sumă considerabilă, însa se merită întrucât parfumul  a fost creat pentru bărbații care își doresc un parfum care să dureze.

“Terre D’Hermes” este un parfum lemons condimentat pentru bărbații ce iubesc să surprindă într-o manieră unică. Parfumul Hermes se deschide cu o prospețime distinctă de grapefruit și potocală, condimentată cu piper și muscata ce îi conferă o notă fermă și masculină. Aroma unicală demonstrează virilitate și senzualitate încrezătoare. Este creat special pentru Gentlemani care sunt în cautarea parfumului puternic, intens dar totodata sofisticat.

Burberry “Brit Rhythm” este parfumul premiat cu trofeul “Best new print advertising” . Este un parfum fresh, aromatic și extrem de masculin creat de Dominique Ropion si Olivier Polge și care trezește simțuri și fantezii. Intens și persistent Burberry Brit Rhythm este o aromă specială datorită combinației de esențe din care a fost creat. Parfumul în sine imbina dragostea pentru muzică, creatorii au vrut să redea adrenalina muzicii live printr-o aromă, totodată parfumul semnat Burberry este destinat bărbaților indrăgostiți.

 “Encounter Fresh” de Calvin Klein”  parfumul lansat in 2013, care se bucură de success printre rândurile bărbaților independenți. Este alcătuit din note precum bergamotă, mojito, extract de rom și lavanda ce atribuie parfumului un aer seducător și proaspăt. Este un parfum potrivit atît ținutelor de zi cît și celor mai elegante, fiind înviorător și comfortabil în același timp.

“Bottled sport” de Hugo Boss este cel mai apreciat parfum bărbătesc. O aromă ispititoare care va cuceri instantaneu orice femeie, să fim sinceri orice bărbat își dorește un asemenea parfum în colecția sa. O aromă ce umple aerul cu magnetism, inspirat de succesul pe care  bărbatul Boss îl are în toate domeniile vieții sale. Îmbină ideal valențele sport cu cele incredibil de elegante. Purtând-ul vă veți simți permanent ușor și plin de energie.

Giorgio Armani – “Code pour Homme” cine nu a auzit de acest parfum vreodată? Care este o interpretare modern a seducției și eleganței, întruchiparea farmecului și atracțiunii. Nemijlocit acest parfum oferă putere și curaj celui ce îl poartă.

Dar parfumul tău preferat care este?