Tendințe pentru bărbații stilați ai anului 2014-2015

Pentru că dorim ca bărbații din Republica Moldova să fie cât mai la modă și să adopte o ținută perfectă pentru sezonul rece, “Mondanites” va oferi câteva sfaturi utile pentru a arăta bine toamna și iarna aceasta.

Trendurile spun că bărbații în 2014 sunt îndemnați să renunțe la ținute sumbre dintr-o paletă cromatică limitată, iar stiliștii recomandă paltoanele și gecile supradimensionate, pantalonii denim și frecvența pieselor vestimentare din catifea sau costume impecabil croite în culori gri sau maro. Daca vă place să vă condimentați ținuta cu piese mai extravagante, și să ieșiți în evidență vă recomandăm să optați pentru un tweed în nuanțe purpurii sau arămii care cu siguranță sunt un “must have” al sezonului.

Sunteți un adept al luxului sofisticat modern?!  Atunci vă propunem să adoptați un stil casual elegant, savurând din clasica combinație alb-negru, iar pentru o notă în plus de eleganță și stil la costumele clasice se poartă o batistă aleasă în conformitate cu paleta de culori adoptată.

Bărbaților nonconformiști care pun accentul pe individualitatea lor și doresc să impresioneze prin originalitate și eleganță le sugerăm să poarte haine în nuanțe vișinii, camel combinate cu accesorii vestimentare în alte nuanțe. Dungile, ornamentele florale, croiurile ascuțite cu linii slim fit ce te duc cu gândul la moda de epocă vor fi la modă în toamnă-iarnă 2014/2015. Pentru cei care agrează printurile, în trend sunt cele abstracte, pătratele și carourile mari și dacă totuși ne aflăm în sezonul rece nu trebuie să uitați de tendința principală – blana care conferă un aer chic prezenței dumneavoastră, această tendință fiind propusă de marii creatori de modă cum ar fi Balmain sau Fendi.

Vă doriți o ținută cât se poate de masculină care denotă putere, control și protecție? Atunci ținuta militară este ceea ce căutati, ținutele vestimentare alcătuite din camuflaj sunt tendința controversată pentru bărbați în 2014 – 2015, dar adoptând-o  cu siguranță îi ve-ți impresiona pe cei din jur.

Cât despre accesorii sunteți liberi în alegere, fie este vorba despre o eșarfă – guler, fie o geantă mare, pălărie, portmoneu sau un ceas, acestea trebuie sa fie originale, de calitate și cât mai stilate.