Șapte tendințe importante pentru toamna anului 2015

O atenție deosebită, întotdeauna se acordă garderobei de toamnă-iarnă, deoarece hainele se aleg luând în considerare confortul, frumusețea dar și coloristica acestora. Iar pentru că trecerea de la sezonul cald la cel rece să nu fie atât de plictisitoare revista “Mondanites”  îți propune șapte look-uri stilate, care includ cele mai importante trend-uri pentru toamnă- iarnă 2015/2016.

 Poartă  influențe militare în ținute sofisticate.

J ul2

                 

Pantalonii Cullotes sunt cea mai importantă tendință al anului 2015, preluată de cele mai îndrăznețe  fashioniste ale lumii. Tu, îi poți purta la birou, universitate sau evenimente mai speciale , cu multă  incredere deoarece cu ajutorul acestui mare trend cu siguranță nu vei trece neobservată.

Jul1

 

Toamna aceasta pastelurile delicioase lesne vor înlocui culorile sumbre ale sezonului rece și vor înfrumuseța străzile.

Jul3

 

În sezonul rece designerii ne propun să călătorim în moda trecutului și să adoptăm nuanțele strălucitoare în ținute elegante, această culoare puternică va conferi ținutei o notă în plus de stil și bun gust.

jul4

 

Nimic nu exprimă eleganța rafinamentul și seriozitatea mai bine ca un costum deux-piece. Acest tip de costum este o investiție pe măsură dar și o piesă vestimentară extrem de versatilă. Dacă îți place să ieși din tipare , toamna aceasta poti purta costumul deux-piece într-un look casual, adăugând doar o pereche de pantofi sport.

jul5

                 

Culoarea gri, vedeta acestu sezon este destinată domnițelor independente care transmit celor din jur un sentiment de putere si determinare.

jul6

 

Piesele vestimentare cu o atingere de blana este piesa must-have ce nu trebuie să lipsească din garderoba noastră în sezonul ce urmează.

jul7

Să aveți o toamnă stilată!

Foto- Vadim putregai

Model- Iulia Abramtova

stilist- Hellen Monroe

Ar putea să vă placă