Paris – orașul ce găzduiește cele mai exclusiviste buticuri

paris_buticuri3Pe lingă faptul că Paris-ul este cunoscut drept cel mai romantic loc, orasul luminilor, a istoriei, artei, este si orașil cu cea mai puternică influență în lumea modei. Reprezintă  casa tuturor creatorilor fabuloși (Coco Chanel, Christian Dior, Yves Saint Laurent) care au infăptuit o adevarată revoluție în domeniul fashion-ului.  Cu toții dorim să facem shopping în cel mai ideal locușor, de aceea Mondanites.md vă indeamnă să mergeți direct acasă la Haute Couture și Pret a Porter ca să faceți cunoștință cu Maison de Couture și leurs Createurs. Este destinatia de shopping cunoscută prin excelență și unicitate, pentru că nimic nu se compară cu brandurile 100% franceze.  Paris-ul poate fi numit foarte ușor raiul cumpărăturilor iar dacă optați pentru un shopping perfect atunci capitala Franței este cea mai potrivită.

Cu siguranță trebuie să mergeți în magazinele de Haute Couture pe cea mai scumpă stradă: “Faubourg Saint-Honore”, acolo găsiti cele mai vestite și luxoase buticuri iar frumusețea lor la sigur vă va fascina. Tot pe această stradă găsiti cele mai desăvîrșite muzee, și pentru că sunt în preajma grădinilor Tuileries veți avea parte și de o priveliște formidabilă. Ce poate fi mai frumos ca o plimbare prin paris?

paris_buticuri2

Comoara Paris-ului sunt Galeriile Lafayette situate pe bulevardul Haussmann ce găzduiesc un spectacol de modă popular saptămînal gratuit pentru vizitatori(in fiecare vineri de la Paște pîna în luna Octombrie).  De la bun inceput acestea au fost vizitate de doamne din înalta societate, foarte pretențioase care doreau doar ceea ce este mai bun, dar și femei cu o condiție modestă si un buget mai restrîns pentru că fiecare avea ce găsi în magazine la prețuri pe măsură. Din momentul în care intri, arhitectura cu aspectul de teatru și cupola îti vor capta privirile. Galeriile Lafayette sunt cele mai splendide, grandioase,fastuase și mărețe o adevarată minune a shoppingului Parisian, și atracția tuturor turiștilor Frantei. Unele dintre cele mai faimoase articole de modă, semnate Christian Lacroix, Jean- Paul Gaultier si Chanel sunt expuse în magnificile Galerii, care mai sunt considerate și unele dintre cele mai mari spații de expunere de haine și accesorii bărbătești din Europa. Deci dacă vă insoțeste soțul la cumpărături, de data aceasta cu siguranță nu se va plicitisi. Iar dacă a-ți petrecut toată ziua vizitînd zeci de magazine, puteți lua cina în cele mai vestite restaurante ale Parisului din incinta Galeriilor : “Bar Rouge” si “Chene Vert”. Galeriile Lafayette vor constitui pentru dumneavoastră o experiență pe care nu veți dori s-o uitati niciodată.

paris_buticuri1

Bulevardul Montaigne, strada Grenelle, Etienne Marcel si  Place des Victories vă va oferi cel mai larg asortiment de imbrăcăminte și incălțăminte care stabilesc cu adevărat standartele modei în întreaga lume. Champs Elysees, bulevardul cel mai vestit și important al modei unde Regina Marie Antoinette se plimba cu curtenii săi, și unde lua lecții de muzică la Hotel Crillon. Cu toții am auzit de el din filme și cărți, și întotdeauna ne-am dorit să facem shopping anume pe stilatul bulevard. “Avenue des Champs Elysees” ne oferă aproape doi kilometri de magazine excelente și orice ați căuta să cumpărați probabil aceasta este cea mai potrivită destinație în Paris. Și nu uitați orice vis devine realitate la Paris!!!