Opt trucuri pentru o siluetă de invidiat

Revista “Mondanites” îți propune să nu te înfometezi și să renunți la cuvântul “dietă”.  Citește 8 trucuri care te ajută să dobândești o siluetă de invidiat. Acest ghid nu include reguli stricte, convinge-te și tu!

mischamkd2

  1. Nu te înfometa. Nu este nevoie să te înfometezi sau să renunți la alimentele favorite. Consumă-le cu moderație. Pana la urmă, nu te îngrașă un aliment, ci cantitatea pe care o consumi.
  2. Nu mânca peste senzația de sațietate.Mestecă bine mâncarea savurând fiecare gust și aromă. Depășește-ți obiceiul nociv de a te ridica de la masă doar după ce simți că nu mai poți mânca.
  3. Asigură-te că manânci multe legume și fructe.Legumele și fructele sunt bogate în vitamine, fibre și apă, astfel că îți oferă senzația de sațietate fără să-ți aducă multe calorii.
  4. Începe mesele cu supă sau aperitive ușoare.Astfel nu vei mai simți nevoia să consumi și a doua porție din felul principal sau o vei diminua considerabil.
  5. Hidratează-te. Bea cele 8 pahare de apă recomandate peste zi și adaugă lamâie pentru o notă deosebită.
  6. Nu lăsa răsfățul culinar pentru seară.Preparatele culinare greu de digerat și dulciurile nu ar trebui lăsate pentru cină, mai degrabă optează pentru ceva mai blând cu digestia și silueta.
  7. Nu sări peste micul dejun.Faptul că sari peste prima masă a zilei va avea efecte neplăcute asupra siluetei tale. Vei ajunge să consumi mai multă mâncare la urmatoarele mese ale zilei, în special la cină.
  8. Fă mișcare fizică cel puțin trei ore pe săptămână. Stilul modern de viață te împiedică să faci exerciții fizice sau să fii mai activă. Ieși mai des să te plimbi pe jos, alege scările în defavoarea ascensorului și parchează mașina mai departe de locul în care trebuie să ajungi.

mischamkd

mischamkd3

Acum ca ai aflat cum sa te mentii in forma fara efort, fii perseverentă și cu siguranță vei reuși.

Foto- Vadim Putregai

Hairstyle- Argentina ( 079281998)

Make up- Cristina Chirtoaca- Coroletchi (0799 92 213)