Nicole Ștefăneț o mini fashionistă desăvârșită

Copii au felul lor de a vedea lumea și sunt singurii cărora nu le este frică de viitor. Își zidesc fericirea pe vise iar poveștile în care binele învinge răul fac parte din realitatea lor. Mereu vor să impresioneze și să cucerească lumea demonstrînd astfel că evoluția societății depinde de ambiția visului unui copil. În ultimul timp observam tot mai des copii ai căror părinți îi împlica în lumea modei, primii devenind tot mai atrași de această lume fabuloasă. Ceea ce ne bucură cel mai mult este că la sigur copii vor crește dotați cu un simț al gustului perfect.
Designerii precum Oscar de la Renta și Marc Jacobs au început de cîțiva ani să lanseze colecții pentru copii la prețuri ce depășesc 1.000 de euro, se pare că lumea fashion a celor mici a început să evolueze, mai ales că în lumina reflectoarelor apar tot mai mulți mini fashionisti.

nicole2

Chiar dacă are numai 4 ani Nicoleta Ștefăneț fiica cunoscuților artiști Veaceslav și Victoria Ștefăneț este o fetiță carismatică, talentată și extrem de cochetă care deține un dulap plin cu haine care aparțin brandurilor de modă celebre. Nicole se numară printre copiii care sunt capabili să dea oricui o lecție despre cum să asortezi corect hainele și să fii în trend.

nicole9

Ceea ce ne uimește cel mai mult este că mini fashionista își alege singură outfiturile, mama sa contribuind foarte puțin la asortarea acestora. Ba mai mult, Victoria ne spune că micuța nu îmbracă niciodată ceva ce nu-i place. Protagonista noastră și-a făcut deja o reputație de copil care uimește prin apariții fabuloase, iar pe lingă faptul că este foarte stilată, mai este foarte cochetă și sociabilă calități cu care câștigă cu ușurință dragostea celor din jur.

nicole4

Mica prințesă este un copil pozitiv care se bucură de copilăria sa din plin. Își iubește cel mai mult tatăl și spune cu fermitate că este cel mai bun tătic din lume. Pe mama sa o adoră, și ne comunică că va fi la fel atunci cînd va crește mare. Ocupația ei preferată este îmbrăcatul zecilor de păpuși în rochii de diferite culori. La rîndul său și Nicoleta adoră să poarte rochii vaporoase de prințesa și este indrăgostită de accesoriile pentru păr.De menționat este faptul că micuța Nicole recent și-a făcut debutul în muzică astfel mergând pe urmele talentaților ei părinți. Având un glas angelic fetița cu siguranță va cuceri marea scenă, iar noi îi dorim tot succesul din lume.

nicoleIMG_6766
Știe ce înseamnă bunele maniere , perfecționistă și curajoasă, Nicoleta a raspuns la întrebările acordate de noi cu multă originalitate.

Dacă ai fi un personaj din desene animate, cine ai prefera să fii?
-Păpușa Barbie
Care este animalul tău preferat?
-Câinișorul
Ce te face să râzi?
-Soarele
Cui i-ai face un cadou acum?
-Am voie numai unul? Eu aș vrea să fac tuturor câte un cadou, îndeosebi iubitului meu unchi
Numește 3 lucruri preferate din camera ta?
-Jucăriile, pozele care le-am lipit pe perete, și mini-bucătăria la care gătesc
Ce trebuie să faci ca să-l bucuri pe tati?
-Să-l sarut
Fructe sau legume?
-Fructe
Bomboane sau ciocolate?
-Ciocolate
Pantaloni sau rochițe?
-Rochițe
Gri sau roz?
-Roz

Foto: Vadim Putregai