Mini – ghid pentru suflecarea jeanşilor

Blugii sunt un articol fundamental în garderoba unui bărbat deoarece sunt foarte comozi, se combină cu multe alte piese vestimentare, şi nu în ultimul rând sunt cei mai întâlniţi în zilele noastre. Spre marea nefericire, atunci când îi procurăm, deseori sunt lungi şi trebuie să luăm o decizie pentru modul în care îi vom purta : ori îi scurtăm la croitor ori apelăm la un mod original si foarte stylish de ai sufleca. În articolul ce urmează îţi voi demonstra câteva moduri simple de a-ți sufleca pantalonii, eu le consider mini-șmecherii pentru a-ți condimenta ținuta și nu în ultimul rând de a arăta cât mai fashion.

 

Istoria modei a demonstrat clar că o pereche de blugi casual nu se vor demoda prea repede, acum haideți să ne imaginăm : o pereche de jeanşi lungi şi drepţi, fără îndoială aceștia constituie piesa de bază pentru băieţii care atrag atenţie la detalii şi vor să iasă în evidenţă.  Acest gen de pantaloni din denim sunt perfecți pentru cei care au grijă de aspectul hainelor lor, dar și pentru cei care sunt invățați că o pereche de jeansi ii scoate din încurcătură de fiecare dată.

04561a646d74b7663cfc555baf51da50

Acest tip de suflecare este foarte des întâlnit şi se potriveşte foarte bine la bocanci, este un trick pe care îl folosesc toți bărbații atunci cînd doresc să adauge ținutei un aspect mai stilat, dar câteodata acestă șmecherie mai este folosită ca pe o rezolvare genială de problemă.

905a471bd3e832bfcc4d0db25a22a945

O suflecare dezordonată recomand pentru un stil simplu – casual,  în special pentru bărbații nonconformiști care pun accent pe individualitatea lor și doresc să impresioneze prin originalitatea tuturor detaliilor.

223a94c6f3e71cae49401665ea89bc90

Această metodă de rulare este perfectă pentru skinny jeans, negri sau albaştri închişi, inspirați din stilul rock&roll. Este un stil casual care nu necesită mari bătăi de cap, pe care îi poți asorta aproape cu orice, astfel obții un look cu o alură foarte stilată, perfect pentru o ieşire de seară cu prietenii. Țineți minte că pantalonii skinny nu se rulează.

 

595edb1da4fff60802e87f99681ee047

În imaginea de mai jos vedeți un model potrivit pentru un stil vintage si hipster. Își sugerez să apelezi la combinații cât mai îndrăznețe, ieși din anonimat și poartă-i cu espadrile, mocasini sau loaferși. Ține minte că aceștia arată mult mai natural purtaţi pe timp de primăvară-vară.

mensstylejeancuffs-5-of-81

 

Tu cum porţi jeanşii? Şi de ce? Te aştept cu păreri în comentarii!

Good luck!

Sursa foto-pinterest.com