Influențe Fashion în machiajul de mireasă

Machiajul este cel care de fiecare dată va face să străluciți într-un mod unic și să fiți remarcată și admirată în același timp. În acest an make-up artiștii pun accent pe naturalețe și feminitate elaborând machiajul de mireasă în nuanțe precum roz pudrat, bleu iar pentru un efect desăvârșit se folosește glitterul care indubidabil este în trend anul acesta. Pentru a defini în totatalitate look-ul experții optează pentru un ruj de o culoare mai intensă sau naturală dacă se mizează pe machiajul ochilor.

Cel mai versatil și elegant dintre toate este clasicul machiaj cu elemente glamuroase, acesta valorifică orice femeie , și o înzestrează cu un rafinament deosebit. Deseori miresele aleg să-și păstreze look-ul cât mai natural în ziua nunții dar apelând la  o coafură bogată, interesantă și voluminoasă. Machiajul de mireasa este menit sa accentueze și să evidențieze frumusețea ta naturală, prin urmare în 2015 la sigur nu vei da greș adoptând un machiaj fashion în culori mai neutre sau luminoase.

Machiajul de tip smokey eyes probabil este cel mai îndrăgit din toate timpurile și  este apreciat de toate miresele nonconformiste care vor să iasă din tipare, să impresioneze prin originalitate si unicitate. Machiajul din urmă îti accentuează ochii, astfel vei obține o privire seducătoare și irezistibilă.

Alegerea machiajului de mireasă este un lucru dificil pentru orice femeie ce are de trăit acest eveniment unic și frumos. De aceea este bine să fii informată din prealabil, cine știe poate îți găsești machiajul perfect pentru tine. Inspirăte de la make-up stilista Marina Patrașcu și hair- stilista Oxana Cucerenco care împreună au elaborat cele mai fabuloase look-uri de mireasă pe care ai ocazia să le urmărești pas cu pas în filmulețul de mai jos.

pt

pt11

pt2

pn11

pt3

pt6

pt4

pt17

pt5

pt9

pt10

pt12

pt16

pt14

 

Make Up Marina Patrașcu

                                  Hairstyle Oxana Cucerenco
                                  Models Hellen Monroe & Dorina Moraru
                                  Dresses W.S.R. „Doua Inimi”
                                  Accessories Mariana Diacov
                                  Foto Sergiu Holban
                                  Video Liviu Parfeni