Despre „Mondanites”

mondanites_cover

De ce o revista de moda?!
Sunt inspirată de oameni care, deja, au ajuns să își trăiască propriul vis dobândit prin multă muncă și dedicare. În același context, eu mereu am fost și continui să fiu o fire visătoare. De-a lungul anilor mi-am propus un șir de scopuri, deși consideram, adesea, că sunt poate prea multe, că ar trebui să mai renunț la câteva, viața m-a învățat să nu cedez și să duc lucrurile pâna la capăt, pentru că nimic nu ți se dă ușor și totul trebuie realizat prin muncă maximă și perseverență permanentă. Rând pe rând am observat că visele mele se îndeplinesc, unele fiind daruri Dumnezeiești altele fructul sârguinței mele. Prin urmare, vreau sa vă împărtășesc unul din scopurile mele, care este nimic altceva decât conceperea și lansarea unei reviste fashion răsunătoare. Mi-am propus să-i dau o șansă visului meu, ba mai mult decât atât să depun eforturi consacrate maxime.
Vreau ca împreună să contribuim la nașterea unei noi platforme fashion în Republica Moldova, vă îndemn să creștem împreună această lume frumoasă a modei, cine știe poate cândva vom fi și noi un punct important în industria modei, întrucât aceasta se dezvoltă favorabil în ultimul timp datorită designerilor din țara noastră. Notabil este că noi trebuie să creștem moda autohtonă, să contribuim la prosperarea brandurilor noastre proprii, să-i susținem pe compatrioții noștri.
Puțin despre mine.
Îmi place să descoper lucruri noi în fiecare zi, sunt o fire visătoare, poate prea visătoare, mai mult de atât mai cred și în minuni. Îmi place arta fotografiei, și frumosul. Îmi place moda de cînd eram mică, datorita ei cu doi ani în urmă am conceput un blog în care implementez noi idei de combinare a hainelor printre rîndurile fetelor care împărtășesc aceeași pasiune cu mine. Firea mea energică mă determină întodeauna să fac lucruri mari și nu uit niciodată să zâmbesc. Deși îmi place să mă consider puternică și ambițioasă, totuși rămân a fi o fetiță mică care știe totul despre drepturi, dragoste și modă.

aaaaaaa

hellen_m3

hellen_m2

Foto: Țapeș Ion