Cum purtăm fusta din Denim

În primăvara anului 2015 revin la modă piesele vechi care au stat o perioadă considerabilă neatinse în garderoba noastră. Este vorba despre fustele denim de diferite croieli și tipuri care reprezintă un must – have al sezonului de primăvară – vară, fără îndoială , fustele denim îți asigură ținuta ideală pentru o zi în stil casual.

Îmbucurător este faptul că fusta din denim poate fi asortată într-o multitudine de moduri stilate și confortabile. Dacă dorești să ieși din tipare noi îți recomandăm să alegi o fustă midi, care se potrivește perfect fiecărui tip de corp, astfel nu vei da greș nicioadată dacă o vei alege.

Sfat –  fusta din denim o poți asorta la o mulțime de maiouri cu inscripții și mesaje haioase, acestea din urmă vor adăuga look-ului tău o notă mai tinerească dar și originalitatea necesară. Accesorizează cu o palarie de tip fedora pentru un efect mai desăvîrșit

580e2951efc92d54a053c01e68391284

Dacă îți dorești un outfit fresh pentru o zi de lucru la oficiu, îți propunem fusta conică până la genunchi, pe care o poți asorta cu legendara cămașă albă și cu o pereche de pantofi cu toc. Aceste două culori se îmbină perfect și toate împreună realizează un ansamblu impecabil pentru sezonul cald.

Sfat: Accesorizează fusta din denim cu cardigane ample de diferite imprimeuri îndrăznețe.

6d7887d20c02cb56719f4bad9727f4ce

 

xrhck9y

Fusta cu nasturi pe mijloc în diferite tonuri  este preferata tuturor fashionistelor. Aceasta poate fi ușor combinată cu o cămașă albă, iar pentru un efect inedit doar adaugă o eșarfă  în culori aprinse ca galben sau roz. Mondanites.md îți sugerează să completezi ținuta cu un maiou oversized în dungi sau o cămașă din denim, nemijlocit această asortare este definitorie pentru un look stilat și modern.

Sfat : alege o pereche de sandale cu platformă sau cu bretele în tonuri maro, camel. Pentru o ținută mai elegantă optează pentru pantofi cu toc înalt.

399158

denimskirt-fashionzen-3-683x1024

 

020

Fusta  din denim rupt sau detereorat este perfectă pentru fetele cărora le place stilul mai nonconformist, cărora le place să iasă în evidență și să uimească prin prezențe rebele.

Sfat : Pentru o asemenea fustă optează pentru o jachetă din piele și pantofi stiletto, cu siguranță acest mix va întoarce toate privirile pe străzi.

img_0881

Fustele scurte, rochiile vaporoase si colorate se imbină perfect cu primăvara de aceea fustele scurte din denim nu trebuie să lipsească din garderoba noastră de primăvară – vară, cu fiecare combinare vei obține un rezultat peste măsura așteptărilor tale.

c4b24714d450ab28c8f49ab54a7d1cbf

 

sursa foto-stylecaster.com