Brand-ul autohton „Rabiosa”- destinat tuturor domnișoarelor stilate

Croitoria este o artă susține creatoarea brand-ului “Rabiosa”, tânăra care creează haine glamuroase și extrem de sofisticate. Talentul și pasiunea sa față de design se reflectă perfect în toate creațiile ce-i poartă semnătura.Fără îndoială hainele sale impresionante sunt purtate de toate fetele stilate.

“In order to be irreplaceable, one must always be different” – Coco Chanel, acesta ar fi sloganul brand-ului din urmă iar creativitatea, dorința și ambiția au fost cele care au ajutat-o să pună baza unui brand de haine splendide. Inspirată de melodia cîntăreței columbiene “Shakira” a dat naștere unui brand destinat domnișoarelor care sunt în căutarea unui nou stil, mod de viață și haine unice în felul lor. Creatoarea ne îndeamnă ca în această primăvară să renunțăm la pantaloni pentru că fustele vor fi vedetele străzii. În colectia noua observăm elemente destul de trendy cum ar fi fuste din piele combinate cu cămașa denim, un look must-have pentru primăvara anului 2015, fuste creion care pot fi purtate pretutindeni atât la oficiu, la plimbare cât și într-un club. Noi îți sugerăm să investești primăvara aceasta într-o fustă clasică, deoarece nu se va demoda niciodată, astfel ve-i face o investiție pe masură obținând și un rezultat foarte stylish.

Rabiosa_Hellen3

Cum a evoluat în timp brand-ul Rabiosa și ce așteptări aveți?

-Puține se poate de spus, suntem deabia la început de drum, însă sunt multe proiecte și idei grandioase pe care sperăm să le realizăm cât mai curând. Cel mai mult ținem la calitate și unicitate, iar clienții mulțumiți și recunoașterea muncii noastre sunt cel mai mare trofeu al nostru.

În pregătirea unei colecții urmăriți ultimele tendințe sau țineți cont mai mult de propriile surse de inspirație?

-Da, desigur urmărim tendințele mondiale impuse de cei mai mari designeri. Ne dorim foarte mult să putem oferi produse raportate la ultimele tendințe însă mai important pentru noi este ca fiecare compărător să se regăsească în haina pe care o poartă, sa-i asigure confort, sa-i avantaje silueta, și nu în ultimul rând să aducă satisfacție și simțul frumosului în timpul purtării.

Ce oferă “Rabiosa” pentru domnișoarele din Republica Moldova?

-“Rabiosa” oferă produse pentru doamnele și domnișoarele ce preferă stilul casual sau clasic cu elemente trendy. Un scop indestructibil ar fi să personalizăm fiecărei domnișoare câteva piese vestimentare stilate care se vor evidenția prin eleganță absolută în garderoba lor.

Cum a luat naștere pasiunea pentru design vestimentar?

-Aceasta a fost dintotdeauna, nu-mi mai amintesc momentul când a luat naștere, cred că m-am născut cu atracția față de frumos. Mereu mi-am dorit să realizez lucruri mărețe iar ceea ce fac acum este exact lucrul mult râvnit legat de frumos, imbrăcăminte și femei exceptionale.

Cum vezi moda pe străzile din Moldova?

-Se văd careva shimbări în ultimii ani. Tot mai multe domnișoare se orientează spre moda europeană fapt ce bucură enorm. Sunt mândră și îmi pare bine atunci când cineva spune că în Chisinau femeile arată fermecător și acordă multă atenție ținutei zi de zi. Aș vrea să fim cunoscuți pentru cultura noastră interesantă, însă recunosc că mai avem de lucrat la educație intelectuală și cultivare proprie.

Rabiosa_Hellen6 Rabiosa_Hellen5 Rabiosa_Hellen4 Rabiosa_Hellen2 Rabiosa_Hellen1

Vă mulțumim pentru interviul acordat și așteptăm noi colectii impunătoare.

-Vă mulțumesc și eu pentru atenție, vă invităm să urmăriți pagina noastră, și să descoperiți ceva nou.

Foto: Vadim Putregai