Amal Allamudin – cea mai stylish avocată a timpurilor noastre

Amal Allamudin (Clooney), născută la 3 februarie 1978, a fost desemnată una dintre cele mai stilate femei avocate ale timpurilor noastre.
Faimoasa avocată se pare că adoptă stilul legendarei Audrey Hepburn într-o variantă mai modernă dar cu aceleași note de perfecțiune pură. La fiecare apariție Amal emană o senzualitate și o eleganță aparte, calități pe care nu toate celebritățile le posedă, indiferent de cât de rafinate sunt outfit-urile lor.
Proaspăta soție a lui Clooney arată formidabil de fiecare dată, iar look-urile sale minimaliste îi adaugă un sharm deosebit, reușind mereu să atragă privirile prin aparițiile sale făra cusur. Cert, însă, este că Amal Allamudin știe cum să dea valoare lucrurilor simple.
Este suficient să menționăm apariția sa din Veneția, purtând salopeta albă-albastră semnată Stella McCartney atât de simplă, dar cu un efect remarcabil, pentru a ne da seama că tânăra juristă știe ce înseamnă simplitatea de lux.
Amal Allamudin se poate considera o femeie împlinită. Duce o viață minunată, este stilată, are o carieră de success și este soția celui mai râvnit bărbat de la Hollywood.
Urmariți mai jos câteva apariții stylish care vă va lăsa fără cuvinte. Care vă place cel mai mult?