Alege cel mai bine îmbrăcat bărbat din Chișinău

logo

Concursul este organizat de conceptul store „Florentino Delure” în parteneriat cu revista mondenă Brilliance Review și salonul de frumusețe Andrei Cocieru. Acest concurs are scopul de a desemna cea mai stilată prezență masculină din capitală. Premiul mare va fi o demnă ținută Florentino Delure , un material fashion publicat în revista Brilliance review și un voucher de la Andrei Cocieru  Hair Style & Beauty Salon. Pentru a participa la acest concurs, este necesar să aveți cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com, completat cu o adresa de e-mail validă și nume / prenume reale.

Concursul « Alege cel mai bine îmbrăcat bărbat din Chișinau  » se desfășoară în perioada 01 decembrie 2015 – 30 decembrie 2015 inclusiv.

Vor fi desemnați câștigători, primii 3 concurenți ale căror comentarii vor primi cele mai multe voturi (prin opțiunea Like) și comentarii.

Rezultatele vor fi afișate pe data de 31 decembrie 2015 pe pagina  https://www.facebook.com/FlorentinoDelure.md/  De asemenea, participanții câștigători vor fi anunțați printr-un apel telefonic din partea organizatorului.

mai multe detalii puteți obține pe adresa: http://florentinodelure.com/concurs.html#inscrierea-in-concurs 

Deci, dragii mei eu aștept cu nerăbdare să aflu cine este cel mai stilat bărbat din Chișinau :) dar voi?