Află cum poți face un shopping de calitate la Milano

shopping_milano1shopping_milano2shopping_milano3

 

 

 

 

 

 

 

Dintotdeauna shopping-ul a fost o activitate relaxantă, distractivă și extrem de placută pentru toți, nu în zadar se spune că o sesiune de shopping vindecă orice depresie.  Așadar, shopping-ul trebuie înteles ca o activitate recreativă și motivantă, o evadare din stress-ul de zi cu zi. În ultimii ani au apărut tot mai multe magazine online, de unde toată lumea poate procura haine în numai câteva minute, fără a se deplasa din fața PC-ului. Însă browsing-ul prin ferestrele de internet ale magazinelor online  nu se compară cu admiratul vitrinelor magazinelor adevărate. Interacțiunea cu ceilalți cumpărători, discuțiile cu vânzătorii, distracția și nu în ultimul rând contactul direct cu produsele sau chiar probarea și testarea lor pe loc. Acestea sunt puținele avantaje de care poți beneficia la un shopping de calitate. Iar dacă v-am convins, Mondanites.md vă va îndruma spre una dintre cele mai cool destinații pentru a face un shopping inedit.

Milano

Orașul modei ce găzduiește cele mai exclusiviste buticuri și cei mai stilați oameni. O capitală a fashion-ului unde există mai multe magazine de modă decât celelalte și unde fiecare străduță are câteva cochete magazine renumite. Se spune că în Milano devii stilat fară să vrei asta, pentru că stilul și bunul gust persist chiar și în aer. Poți îmbina utilul cu plăcutul, să ai parte de o călătorie unde vei vedea locuri, monumente și catedrale deosebit de frumoase, să trăiești momente de neuitat în sânul istoriei și al artei pentru ca mai apoi să ți se întimple cel mai impresionant fenomen care are loc în Milano – “Shopping-ul”.

shopping_milano4shopping_milano5shopping_milano6

Iar pentru că vă aflați în celebrul oraș al modei trebuie neapărat să vizitați “Golden Quad” unde veți beneficia de o multitudine de brand-uri renumite. Corso “Buenos Aires” este un boulevard ce se întinde pe o suprafață foarte mare și unde poți savura din plăcerea shopping-ului din plin. Strada Via “Monte Napoleone” este una dintre cele mai principale,  anume ea trece prin districtul de modă  și unde vezi numai butic-uri de Haute Couture. Pe lângă toate acestea Monte Napoleone  este una dintre cele mai scumpe străzi din lume și poate fi comparată cu Fifth Avenue din New York, Oxford street din Londra și Faubourg Saint Honore din Paris. Pe luxoasa stradă putem găsi brand-uri precum: Dior, Chanel, Versace, Valentino, Bruno Magli, Yves Saint Laurent, Etro, Rolex, Alexander McQueen și multe altele. Ce ziceți merită de făcut shopping pe o asemenea stradă?

Pentru cei mai capricioși și cei care vor o doză de lux trebuie neapărat să mearga în inima Milan-ului, în Galeria Vittorio Emanuelle care face conexiune între faimoasa catedrală “Duomo” și fabulosul teatru “La Scala”.  Se spune că galeria dată este considerată  unul dintre cele mai vechi centre comerciale din lume. Adăpostește numeroase magazine scumpe, cafenele populare, restaurante și hoteluri de lux.

shopping_milano7shopping_milano8shopping_milano9

 

Să nu uitați că cumpărăturile Milaneze sunt unice, iar Via della Spiga, Via Sant’Andreea , Via Manzoni, Via Borgospesso,Via Santo Spirito, Via Monte Napoleone, Corso Buenos Aires sunt doar unele din mulțimea de străzi elegante unde poți face cel mai cool shopping din viața ta. Un itinerariu reușit de shopping se termină întotdeauna cu o vizită la magazinele outlet din apropiere sau chiar din centrul Milan-ului. Ele sunt foarte apreciate de iubitorii de cumpărături pentru produse de calitate la prețuri reduse. Outlet-urile din Milano sunt : Difussione Tessile (outlet Max Mara), McArthur Glen shopping City, Fratelli Rossetti (Parabiago), Dolce&Gabbana outlet (Legnano), Timberland outlet,Levi’s outlet și Samsonite(Corsico). Pentru că tuturor  ne plac reducerile capitala modei ne bucură  și le oferă de două ori pe an, vara în perioada iulie – august și iarna în perioada ianuarie – februarie. Italia este țara cu cele mai multe monumente in patrimonial universal, iar Milano beneficiază din plin de ele, de aceea nu  pierdeți din vedere orice posibilitate de a ajunge acolo și de a gusta din toate plăcerile oferite de acest megapolis.