Află ce paltoane se poartă în sezonul rece

Piesa iconică a toamnei “Paltonul” este o piesă vestimentară practică ce poate fi combinată ușor pentru diferite look-uri. Paltonul perfect este cel care se aranjează pe silueta noastră, de aceea alege-l pe acela care îți avantajează silueta.

paltoane_sezon_rece_6Cel mai celebru palton este cel casual care indiferent de culoare, textură sau croi poate fi purtat atât la serviciu cât și în stradă. Într-o culoare deschisă, cu o proporție perfectă în zona umerilor, acesta poate fi purtat cu o pereche de pantaloni și niște tocuri.

Paltonul de seară, care se evidentiază din monotonia obișnuită a celor de zi, poate fi purtat peste o rochie elegantă, cu siguranță îi va adăuga look-ului dumneavoastră o notă de originalitate. Alege-l pe cel de o țesătură deosebită și  croială deconstruită cu volum interesant.

Dacă sezoanele trecute designerii ne propuneau siluete oversized, umeri căzuți și mâneci largi, toamna anului 2014 ne aduce în atenție o nouă lungime ¾. Datorită croielii structurate ce conturează silueta, look-ul este unul mai feminin. Cei care au adus în atenția publicului paltoanele lungi sunt marii designeri precum Celine, Dior, Miu Miu etc,  tot ei ne îndeamnă să ne întoarcem la siluete clasice.

Trendul pentru toamna lui 2014 este paltonul Halat adus pe mărețele podiumuri internaționale de către Hugh Hefner și Alberta Feretti,  acesta este rafinat, trendy, călduros și destul de comfortabil pentru zilele răcoroase ale sezonului rece. Paltonul Halat poate fi asortat tuturor ținutelor, și conferă un aspect stylish fiecăruia în parte, iar pentru că lungimea sa ne va ține cald în zilele friguroase de iarnă nu avem cum să nu apreciem asta.

Alege un palton în nuanțe pastelate, rozul pudrat și bleu-ul vor da culoarea zilelor friguroase. Toamna aceasta cu siguranță vom înlătura nostalgia pe care ne-o aduc zilele posomorâte datorită culorilor radiante pe care ni le propun marii designeri. Suntem liberi în a purta paltoane în culori radiante, culori precum albastru intens, argintiu, camel iar paltoanele vedetă vor fi cele de nunța orhideei radiante.