Află ce înseamnă simplitate de lux

Faimoasa “Little Black dress” cunoscută din cele mai vechi timpuri, mai exact din 1926, purtată de celebrități și vedete pe covorul rosu a răzbătut prin ani și prin multitudinea de trenduri  oferindu-ne și azi posibilitatea să arătăm extraordinar de fiecare dată. De fapt această minune a modei i-o datorăm creatorei inedite Coco Chanel, care în anii săi de viață reușește să asocieze rochia neagră cu feminitatea și eleganța absolută. Garderoba neagră de multe ori poate fi asociată cu faimoasa Audrey Hepburn, rochiile negre fiind preferatele ei și rămânând preferatele noastre în prezent.

pn2pn4pn8pn3

Fie că ești adepta unui stil minimalist, maximalist sau și mai bine  îți place simplitatea de lux despre care am aflat încă de la Coco Chanel, rochia neagră croită perfect nu trebuie să lipsească din garderoba ta feministă, deoarece întruchipează eleganța, feminitatea, elita, grația dar și bunul gust. În același context, conferă încredere oricărei femei, și un efect desăvîrșit de fiecare dată. Respectiva bijuterie vestimentară ne ajută să punem accent pe atuuri și să ascundem imperfecțiunile. Întrucât este cea mai ingenioasă invenție din lumea modei, nu poți da greș purtând faimoasa “Black Dress”, dar trebuie să ții cont de câteva reguli simple:

1)Accesorizeaz-o cu pantofi pe toc înalt, de o culoare neagră, nude sau dacă ești convinsă că în seara ce urmează vrei să ieși din anonimat poartă pantofi roșii.

pn11pn10pn7

2)Pentru un efect inedit de Lady alege o geantă simplă și mică, comod de ținut în mâina, cel mai bine să fie într-o culoare cu pantofii.

pl1pl2pl3pl8

3)Dacă vrei să impresionezi printr-o prezență extraordinară de divă mizează pe bijuterii simple, scumpe și delicate.

4)Optează pentru un make up natural care îți va scoate în evidență trăsăturile cele mai frumoase ale feței.

pn5

5)Pentru o notă în plus de rafinament și mister alege o rochie neagră peste genunchi, sau umeri goi, cu siguranță îți va scoate în evidență sexappealul.

pl4pl5 pl6pl7

6)La sigur vrei  să te numești o veritabilă iubitoare de modă, lux și look-uri iconice atunci poartă o pereche de pantaloni evazati cu o pălărie de dimensiuni mari, aceasta conferă un plus de stil ținutei tale și obții un efect memorabil.

pp3pp1pp5pp2

Dacă totuși nu te-am convins cu ținuta all black, îți sugerăm să adaugi o pată de culoare, de preferat puțin alb pentru a obține un contrast impecabil.

Mondanites vă oferă câteva idei și moduri de a asorta o rochie neagră ca să obții un rezultat stylish, purtați cu îndrăzneală, dați dovada de cât mai multă creativitate- cheia tututor look-urilor de succes. Care vă place cel mai mult?