7 pași pentru un Fashion Make-up

Machiajul în stil Fashion nu esti nici versatil nici rafinat, fiindcă acesta se elaborează în culori puternice și excentrice, artiștii apelând la câteva tehnici complicate. Acesta este solicitat de majoritatea designerilor pentru modelele lor atunci când își prezintă colecțiile pe catwalk-uri, cu ajutorul lui acestea din urmă arată mult mai rebele și glamuroase. Un Fashion make-up este plin de atitudine și poate fi purtat cu success la o petrecere tematică sau chiar într-un club.  Spre deosebire de majoritatea stilurilor de machiaj cunoscute în prezent, machiajul- Fashion accentuează foarte mult privirea de aceea cele care aleg să îl poarte obțin un efect inedit cu o alură seducătoare.

Experta în Fashion Make-up – Natalia Nicora ne oferă 7 reguli esențiale cu ajutorul cărora poți obține un machiaj desăvârșit în stil fashion.

Natalia, înainte să ne relatezi despre toate aceste reguli, aș vrea să te întreb ce este un machiaj în stil fashion pentru un make-up artist?

-Machiajul Fashion reprezintă imaginația depusă de un expert in domeniu, pentru a accentua cele mai frumoase trasaturi ale feței modelului ,pentru a surprinde prin originalitate și unicitate.

1) Orice make-up artist trebuie să cunoască că machiajul începe cu o demachiere perfectă, folosind o loțiune antialergică aleasă în dependență de tipul feței.

2)După demachiere recomand să fie folosit un primer pentru față ce va asigura o menținere perfectă pe tot parcursul zilei, ședinței foto sau prezentărilor de modă.

3)Desigur fondul de ten îl alegem după culoarea și tipul feței, îl aplicăm perfect, astfel păstrând o transparență a tenului, acoperind toate neajunsurile sau chiar și oboseala. Apoi aplicăm pudra și un blush ce va accentua trăsăturile propuse ale feței.

4)În alegerea culorii nuanțelor pentru ochi se i-a in considerație nuanța de păr de care dispuneți. În principiu puteți folosi orice nuanțe, dar recomandabil este să nu folosiți mai mult de 2,3 culori deoarece acest make-up deja se cataloghează drept unul de fantezie.

IMG_4785-копияoriginaloriginal

5)Definirea sprâncenelor se efectuează fără colorare și conturare excesivă. Eu vă sugerez să le păstrați cât mai naturale, pentru un efect mai rebel puteți să le pieptănați intr-un mod mai haotic.

IMG_4817-копияkcolor

6)Eyelinerul se aplică foarte încet, astfel ve-ți exclude price posibilitate de a strica machiajul . Este bine să folosiți mascara pentru lungirea genelor sau gene false pentru o privire mai expresivă.

IMG_4861 копияcolor копияd

 

7)Dacă dorești să adaugi volum buzelor tale este recomandat să folosesti un creion de aceiași nuanță cu rujul ales. Și îți amintesc că dacă nuanțele ochilor sunt mai țipătoare, buzele le colorăm într-o nuanță naturală.

IMG_4827 копияor копияcolor

Foto- Den Kara

Ar putea să vă placă