6 reguli de asortare pe care le credeai greșite

Cînd vine vorba de modă orice femeie își dorește să fie în tendințe să arate impecabil și spectaculos. De fapt se spune că dacă ai gust orice asortare este bine venita, însă ar fi bine să nu comitem greșeli enorme de asortare a culorilor sau  accesoriilor. De cele mai multe ori ne conducem după anumite reguli atunci când compunem un outfit, însă aflați de la noi care dintre ele sunt greșite.

1)Asortarea culorilor roșu și roz.

Cu toate că la prima vedere această combinare ți se pare de prost gust, atunci când sunt cuplate intenționat pot arăta destul de stylish. Aceste 2 culori pot conferi look-ului un aer modern și destul de atrăgător. Pentru a obține un efect impecabil îți sugerăm să mizezi mai mult pe roșu, doar adăugând câte o nuanță de roz, de la pastel la fuchsiareguli_asortare1

2)Șorții sunt doar pentru vară.

Greșit, poți obține un look incredibil doar asortând o pereche de șorti cu o pereche de dresuri negri și încălțăminte de tip sport sau până la gleznă. Desigur, stați departe de șorții croiți din material ușor care sunt într-adevăr destinați pentru vara. Pe un timp mai rece ar fi bine veniți șorții din piele, lâna  sau preferații tuturor fetelor stilate- șortii denim, combinați cu un pulover călduros cu siguranță vei arăta impecabil.

3)Să mixezi imprimeurile este prea plictisitor.

De fapt mixarea printurilor poate arăta destul de fresh, poate să-ți catalogheze în cel mai scurt timp look-ul de la unul obișnuit la street style, demn de fashion week-uri. Dacă îți este frică sa nu fii înțeles corect, începe să combină imprimeul floral cu dungile, iar cea mai sigură metodă este sa combini leopardul. Adaugă ținutei tale un accesoriu leopard cum ar fi o centură, geantă sau pantofi și vă asigur veți arăta formidabil.

reguli_asortare2

4) Adidașii sunt doar pentru sala de sport.

Nu este o veste că adidașii nu sunt numai pentru sala de sport, de fapt încălțămintea de tip sport poate adăuga o tentă modernă ținutei tale mai ales că picioarele pot lua o pauză bine meritată. Ce poate fi mai frumos? . De obicei ne place să asociem adidașii cu o pereche de jeans boyfriend și un tricou lejer însă mult mai cool arată o pereche de adidași combinați cu fustă midi sau rochii elegante. Îndrăzniți să ieșiți din tipare, va garantăm succesul.

reguli_asortare4Paris Fashionweek day 6 ss2015, Stella McCartney, geraldine saglioreguli_asortare6

5)Întotdeauna trebuie să asortezi geanta cu cureaua și pantofii.

Această regula era valabila pe timpul bunicii tale, însa în zilele noastre nu mai trebuie să te conduci după această regulă demodată. Cu siguranță asortarea tuturor culorilor te face să arăți mult mai respectabilă și impunătoare, la rândul lor mixarea culorilor îti confera un aer proaspăt, modern, adaugă interes și stil ținutei tale. Apelează la cel mai cunoscut truc, atunci când alegi o pereche de pantofi cu imprimeu vesel asortează-i cu o geantă într-una dintre culorile imprimeului. Nu vei da greș niciodată.

reguli_asortare7

6) poartă o singură culoare îndrăzneață.

Cu toții deja știm despre color-blocking , este un amestec de culori îndrăznețe, o provocare pentru imaginație și o extravaganță a simțului estetic. Acest mix electric are menirea să te scoată din monotonia zilelor sumbre de aceea poartă culori intense alcătuite din 2 sau 3 piese vestimentare. Purtați o bluză verde de smarald cu o pereche de pantaloni galbeni și pantofi fuchsia, indiscutabil veți întoarce priviri și veți ieși din tiparele look-urilor monotone.

shalamonroque8

Sursa: stylecaster.com